ANNONS
PersonuppgifterCookies

High five Bamse!

/

Vilken kväll det blev!!! MBäst idag var att se Charles på sitt tredje Bamsedisco där han vågade dansa loss och vara med för första gången, tårarna i ögonen kunde inte hejdas av stolthet över att spärren lossnade – i hans egen takt. Han vågade till och med ge Bamse en high five efter, så himla mäktigt att se!!

Men innan dess har vi hunnit bada, leka på kids club, varit ute med trampebåten på floden igen och lite annat smått och gott. Fin- fin dag minsann och så har vi spanat på en utflykt vi nog ska göra imorgon.

Imorgon bär det nämligen nog av till en annan strand runt hörnan härifrån med det där turkosa vattnet. Blir härligt avslut på resan.

Ha en fin kväll!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00