ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kids club

/

Söndagkväll – YES!

Och så här glad var Charles för att vi hittade kids club med alla leksakerna som liksom var öppet för alla. Vi bara antog att det var för dem som gick på kids club och som man alltså lämnade där och det var ju inte aktuellt för Charles direkt, att gå själv på engelstalande kids club så vi gick aldrig in genom den dörren – förrän nu 10 dagar senare, haha. Så imorgon lovade vi honom lek där igen för idag sa han faktiskt för första gången att han saknade förskolan och sina kompisar. Gullungen, tur att de finns kvar och att de ska leka heeela våren!

Och tur att han har sin lillebror, och att lillebror har honom. För de leker lite redan och det är så fint att se.

Vi fortsätter äta mumsig mat (men börjar helt ärligt längta lite efter att bara äta naturell yoghurt med lite granola på, haha. Vi är inte vana att äta så här mycket mat, igårkväll tog jag på riktigt bara gurka, sallad och nanbröd till kvällsmat för jag var så trött på middagar. Knäppt, jag vet.) och bäst är fortfarande denna från foodtrucksen.

Charles tycker det är så spännande med kockarna och vinkar och hälsar på dem hela tiden. ”DÄR ÄR EN KOCK MAMMA!!!” ropar han glatt varje gång han ser någon med hög vit mössa. Och imorgon ska vi gå på Bamsedisco igen. Fina dagar kvar…

Det känns som vi varit borta i en evighet, det har vi ju också…. Så otroligt värdefullt för kropp, själ, familj, äktenskapet, återhämtningen, energin, kreativiteten, bolaget och tusen grejer till att få uppleva denna magiska resan tillsammans. Tacksamheten är enorm varje dag!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00