ANNONS
PersonuppgifterCookies

Svanen som fick vänta över 1 år

/

Idag har den här rackars svanen fått ta stor uppmärksamhet, haha. För först ut var att jag skulle blåsa upp den helt ensam, phuuu. Rickard var på gymmet och August sov så jag och Charles hade svanen som mission men det blev ju mest jag…. MEN det gick ju – det är så kul för svanen fick jag i julklapp FÖRRA året av min syster – att guppa omkring med hemma på vår strand höggravid tänkte hon men vi orkade aldrig ta tag i det. Men nu så!

SÅ pass glad att jag lyckades själv, det var en hel del tanter och gubbar som spanade och småskrattade när jag påbörjade projektet vid poolen kan jag säga, haha.

Och vi har lekt med den idag, MASSOR. Mest tjuv och polis som är det roligaste Charles vet att leka i poolen. Samma, samma, samma. Då kändes det ju kul att slänga in en svan i leken också helt enkelt,

Puss på dig gullunge. Idag har jag fått många pussar och mycket ”mamma jag vill sitta i ditt knä”.

Och så har vi spelat nytt spel, fyra i rad… Fast roligast var att hitta på egna regler och bara lägga i alla så snabbt som möjligt tyckte Charles. Eller leka affär och att de var pengar. Alltid roligt. Sen åt vi lunch på stranden spanade på båtarna, på fredag ska vi åka på en liten utflykt tänkte vi, till jättesköldpaddorna. Spännande!

Och sen har vi varit på Bamsedisco igen, liite modigare denna gången och vi hade övat massor på alla danserna…. SYND bara att det bara var första sången (Bamsesången) som var samma och att alla andra var finska och inga vi kunde alls. Attans. Men det var ändå så fint att se honom dansa Bamsesången och vinka och till och med våga göra en liten high five försiktigt. Vi vinkade ju till Bamse från poolen innan idag också, lagom på håll så. (Sen försökte Bamse klättra ner i barnens vagn, haha. Rolig filur det där.)

Nu sover killarna efter ett nytt restaurangbesök till – nu är vi snart redo att bege oss tillbaka till bufféns trygga vrå igen, haha.

Tycker den maten har varit lika grym faktiskt… Framförallt typ indiska. Mmm. Vi sitter på balkongen med aporna som hoppar mellan palmerna mittemot oss och gulliga små Gekos i taket Precis som det ska vara alltså.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00