ANNONS
PersonuppgifterCookies

Att tycka saker är läskigt som barn

/

Så vad gjorde vi igår? Jo vi…

Badade. Haha, Surprise!!! Och jag åt godaste Mauritaska maten ever från en truck. SÅ GOTT. Mmmm. Sen sövde vi August i vagnen tre gånger, här är en av dem – de andra två tog Rickard medan jag och Charles badade… Som vanligt, haha.

Vi åt glass också. Och åt ananas och apelsin – två saker som August tydligen älskar. Han är helt galen i att få sitta och äta på en apelsinklyfta eller en bit ananas. Lyxens lyx ju och det gäller att passa på när vi är här. Charles och Rickard bada ju också en massa såklart – det är så varmt och skönt i poolen så man kan ligga i mest hela tiden, men August hålls i skuggan non stop såklart, även när han badar.

Sen gjorde vi en annan spännande grej ikväll – vi var nämligen på Bamsedisco för första gången ever, vi såg Bamse gå förbi poolen här om dagen och Charles vågade vinka och göra slängpussar men ville inte gå fram och kramas eller göra high five så när det ryktades om Bamsedisco så taggade vi till och laddade upp med spellistor och discoskor.

Supertaggad som sagt, och även om det var lite chockerande när vi väl var där och det var läskigt och C mest ville hänga på mamma och titta på så var det rätt väntat. För hur framåt, social, spelevinkig och showig han än är så blir han oftast blyg och tycker såna sammanhang är läskiga och då är det SÅ viktigt för oss att aldrig pusha – man kan titta på avstånd eller gå där ifrån eller göra precis som man vill. Idag var vi med men längst bak och jag bar C nästan hela tiden och dansade med honom och efteråt när alla skulle krama Bamse så ville han inte men jag frågade om vi skulle gå fram och vinka och det ville han – så det gjorde vi. Och han var så stolt över hur lagom det var efter. Så viktigt att känna av hans gränser – nu klurar vi på om vi ska gå på Bamsedisco om några dagar igen om det känns kul, och så länge övar vi på danserna på rummet och har egen show.

Efteråt gick vi ner till stranden för kvällens middag som liksom serverades rakt på stranden vid havskanten i solnedgången, lyxens lyx och killarna kämpade på bra trots kvällströttheten. Restaurangerna öppnar 19 här vilket är liiite för sent egentligen för oss och våra kids, men det går. Det gäller att äta snabbt.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00