ANNONS
PersonuppgifterCookies

Löpning i minus

/

Från detta:

Trött men SÅ NÖJD efter dagens intensiva arbetsdag med min assistent här hemma… Ojojoj vad saker tar tid men OJ vad mycket tråk-jobb som ändå är viktigt vi fick gjort! Så från det till…

Att stå och häcka utanför Louise dörr och vänta på kvällens gemensamma träning. Det var minus 3 grader och sååå kallt men löpningen var ändå urskön och sen gick vi en powerwalk en halvtimme efter och bara pratade en massa. Vi är sjukt intensiva när vi ses, haha. Men bäst idag var att vi har fått tennistid till vårterminen, hurra!!! Det var svårare än jag trodde att få tag i en tränare och en tid i hallen men 9 januari börjar vi träna tennis för första gången i vårt liv. Gud så roligt det ska bli!

Jag somnar med ett leende på läpparna…. Alltså när August behagar somna för kvällen, han är nämligen fortfarande vaken och busigt glad, haha.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00