ANNONS
PersonuppgifterCookies

Assistenten kommer

/

Ahhh, tisdag och strålande sol igen och idag kommer min assistent, hurra! Det blev lite uppehåll på grund av sjukdomar men nu så!

Den här andra-assistenten är också redo minsann. Han verkar piggare idag tack och lov!! 8,7kg väger han nu min lilla klump och hans kurvor fortsätter rulla på sa BVC igår. Så fint att se, tänk nu är han nästan 5 månader!!

Jag håller på att julpreppa hemmet, fick feeling och satte en ljusstake här istället för i ett fönster. Mysigt.

Hur som, jag skulle ha hunnit gjort en massa innan dagens jobbdag men det har jag inte hunnit, svårt det där med att texter och många mail måste skrivas av just mig så jag blir liksom en block för att vi ska kunna ta oss vidare i våra projekt… Men idag hoppas jag vi tar oss framåt, spännande!

Ha en fin tisdag bästa ni!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00