ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kvällsdopp istället för morgondopp (men ack ändå – ett septemberdopp!)

/

Jag tog på mg baddräkten 09:15 igår men ni vet – livet kom emellan – så jag gick utanför huset först 15:03 (fortfarande i baddräkt på väg mot förskolan för att hämta Charles…) så därför var det liksom extra skönt att få till ett kvällsdopp igårkväll istället…

Jag och bästa Louise (”grannen”) har kommit fram till att räddningen för att inte bli bitter i höst är att vi ska ha en egen aktivitet en kväll i veckan och egentligen ville vi spela tennis men jag har ju fortfarande inte fått min OK-stämpel i rumpan från efterkontrollen och sen ska båda vi och Louise ut och resa så det får vänta till i vår…

Här har ni världens bästa Louise förresten, tjuvfotade henne efter badet…

Hur som, vi ska köra olika aktiviteter/utflykter en gång i veckan i höst istället. Veckans blev ett låååångt kvällsdopp och en skrattsugen promenad dit och hem. Nästa vecka blir det nog SUP om vädret tillåter… (Sen tänkte vi paddel, tennis, rida, gå på bio, lång powerwalk på andra sidan byn, kvällsshopping, spa, löpning, kickboxingpass osv osv. Varje tisdag bestämmer vi vad vi ska göra veckan efter och bokar – spännande va??)

Jag blev sååå lyrisk och lycklig och harmonisk av kvällens bad. Vi promenerade ut i havet och låg i och plaskade läääänge för det var så otroligt varmt och skönt. Otroligt! September liksom, I love it!

Idag däremot är det andra bullar, försöker ta med mig lugnet från kvällsdoppet igårkväll när jag ger mig på att lämna Charles själv och sedan hämta honom redan 11:15 för vi ska iväg på 3årskontrollen hos läkaren på BVC och sen kommer mamma faktiskt och leker med kidsen då ska jag jobba lite.. Rickard åkte till Göteborg vid 05 imorse och kommer hem efter läggning ikväll så jag är sååå tacksam att mamma kommer just idag!

Nu – kaffe, det blev lite väääl tidigt imorse

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00