ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stockholm på söndag

/

Livet går ju vidare trots allt även om det stundtals känns som att jag inte alls förstår hur det ska gå till men i helgen ska vi åka till småland på årliga släktträffen och sedan åker faktiskt jag och August vidare upp till Stockholm sent på lördagskväll för att jag fått äran att medverka på LOPPIS peppiga event för microinfluencers och samarbetspartners på söndag. Jag ska dela ut pris och jag tror fortfarande där kanske kan vara någon plats kvar om det är någon av er läsare som vill komma – då får ju jag och August träffa er också isf!

Att få dela scen med Sanne, Caroline, bästa Manne och Andrea är ju superkul och jag har ju lagt 25% jobb under hösten så att få in lite av influencerdelen i det är superkul även om högsta fokus nu är Great Weddings och Great Weddings Academy under denna mammaledigheten såklart… Det brinner i inkorgen varje dag nu kring nya förfrågningar och jag som har såå svårt att tacka nej får öva varje dag på att hitta balansen och våga säga nej där det krävs- även till riktigt roliga saker… Jobbar ska jag ju göra hela livet så jag vill INTE vara stressad under denna mammaledigheten, jag vill kunna njuta av både den och jobbet jag valt att göra.

Hur som, vi kanske ses på söndag då?

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00