ANNONS
PersonuppgifterCookies

30årsfest

/

Från en mysig dag hos syrran med en massa lek med barnen igår till 30årsfest och första gången Charles sov över hos syrran och Donna och Alex. Det var nog som vanligt mest läskigt för mig, haha.

Men de hade det fantastiskt och vi hade det fantastiskt också, August fick äntligen träffa våra vänner son som föddes på exakt samma dag vilket var så himla mysigt. Vi smsade på BB och de delar liksom födelsedag, kul att få prata ikapp med dem och alla vännerna.

Och syrran stylade mig med paljettskjol dagen till ära, blev väldigt kär i den får jag säga…

Nu har jag, Rickard och August precis vaknat och ska äta frukost och packa ihop oss här i lägenheten innan Charles och gänget kommer och vi ska ta oss ut till Arlanda.

Borta bra (eller till och med fantastiskt!!) men hemma bäst!

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00