ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stockholm i mitt hjärta

/

Åhhhh vi hade en så himla härlig dag i Stockholm igår!! Flyger gick super, taxin till lägenheten också och sen tog vi bussen in till våra gamla kvarter och åt lunch, lekte länge i Vasaparken och fikade tillsammans hela lilla familjen.

Lunch på vår älskade Rörstrandsgatan

Lek i Vasaparken

Sen vinkade jag och killarna hejdå till Rickard och åkte till Lilla Essingen och lägenheten för att möta upp mamma, syrran och Donna och leka. Lyxens lyx! Mamma skulle passa Charles på kvällen eftersom vi skulle fira Martina som fyllde 30 år igår!!

Så vid sex såg jag ut så här när jag och August rullade in mot restaurang Farang och HERREGUD vad gott säger jag bara!!!! Ahhh, ni måste gå dit!! August sov igen hela besöket och vi hade såå himla mysigt med våra vänner, tänk att allt blev så bra när vi flyttade till huset i Skåne så vi får ha det bästa av två världar och kan göra såna här långweekends och hinna träffa alla våra vänner!!.

Nu väntar en dag i Stockholm med mina söner medan Rickard jobbar, vi ska strax åka in till en stor lekplats och busa tänkte vi och sen väntar playdejt med både Jessica och Elsa och senare Isabella med Gillis och Sally. Lyxens lyx!

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00