ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mäklarbrickan som gå-bort present

/

Tjoho från bilen på väg till syrran och Alex 35årsfest! Jag sitter i baksätet och försöker skriva ett tal (jag hade ett färdigt men syrran råkade paja det av misstag i veckan, haha) och Rickard kör bilen medan August sover…

Vi fick bilder skickade till oss från ladan som de fixat till eftersom planen att sitta i deras fantastiska trädgård sket sig pga regnet och blåsten som lyst med sin frånvaro resten av sommaren bestämde sig för att göra entré.

Hur som, idag fick värdparet blommorna som står på bordet som jag plockade redan igår så istället tänkte jag visa vad värdparet på gårdagarna fest fick…

En mäklarbricka á la Kajsons

 • Rätt kul och enkel present att ge bort faktiskt, vill man köra en större bricka med ”groggvirket” också för att visa på den klassiska mäklarbrickan men igår körde vi bara en liten silverbricka vi hittat på loppis och sen vodkan som görs på slottet där vi gifte oss utanför Eslöv och en flaska champagne helt enkelt. Lite isfscklor och etiketter så var det klart!
 • Nu är vi strax framme, måste komma på slutklämmen på talet.
 • Ha en fin kväll!
 • 2

  Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

  Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

  Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

  © Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00