ANNONS
PersonuppgifterCookies

Första syskonmötet

/

Hej från bubblan, herregud så mysigt allt fortsätter vara!! Jag hade ju hoppats på att det skulle kännas så här denna gången men inte riktigt vågat drömma om det, men JO det ÄR tusen gånger mysigare med en sån liten minimänniska som en bebis är andra gången… från första sekunden jag träffade August för snart 3 dygn sedan har det vart urmysigt, lugnt och fint och jag är så innerligt tacksam hela tiden.

Eftersom både jag och August mådde prima så la vi redan i fredags en plan med teamet hos avdelning 44 på BB i Lund för att kunna åka hem vid 12 på lördagen… vi fick frågan om vi hellre ville flytta till patienthotellet på fredagen och stanna till iaf söndagen men vi var så motiverade på att komma hem så vi valde att stanna i vårt hörnrum där förlossningen istället eftersom det känns tryggt och vi boat in oss lite… ett sjukhusrum är ju ändå ett sjukhusrum men eftersom de respekterade vår önskat om att få vara privata och lämnas mycket i fred så trivdes vi jättebra där.

Här stod jag på vårt rum med lillebror kvar i magen och väntade på vår tur i torsdagsmorse….

Ni ska få hela förlossningsberättelsen vid tillfälle men åhh magin att äntligen få komma tillbaka från uppvaket och få träffa August och Rickard!!

Hur som, vi facetajmade med Charles både torsdag och fredag och han berättade stolt att han nu var storebror, ropade på August på skärmen och pussade på honom och gullade.

Det kändes helt rätt att han inte skulle besöka sjukhuset utan att vi skulle ses hemma och han hade fantastiska dygn hos mormor och morfar, såklart! Vi var inte oroliga eller nojiga för honom en sekund vilket är en lyx – de har ju världens finaste relation och C har bott hos dem massor med gånger innan så han var bara peppad på sitt ”pyjamasparty” hos dem ett par dygn. Och mamma och pappa fixade så fint för honom hela tiden med tårta för att fira August födelsedag, bad och present och även Donna med familj kom och lekte en massa i fredags. Att ha så fin relation till familjen är guld värt och jag är så tacksam att mamma och pappa både vill och kan – OCH tar sig tiden att vara så mycket med sina barnbarn.

Hur som, de körde hem till vårt hus och när vi parkerade så satt de på verandan och väntade spänt, jag längtade så det gjorde ont i mig efter min lilla Charles så jag kastade mig ur bilen och gick in och satte mig på gräsmattan för att kunna ta emot en kram eftersom jag visste att jag inte fick bära…

Men Charles ville inte komma fram till mig, han ville upp i mormors famn igen och spanade mot bilen, jag hade på känn att det kunde bli så – det blev liksom för stort och för mycket för att springa fram och krama mig så han hängde på mormor och jag satt kvar på gräset och sa att pappa kommer med August och när Rickard kom med babyskyddet och satte ner det på gräset så sprang Charles fram och kramade August och skrek ett glädjetjut. Helt otroligt att se!!

Aaauguuuuust!!!

Han kittlade, pussade på och gungade lillebror och satt i mitt knä och var så fnissig och glad innan han stolt visade oss in i huset där han hade valt ut var de kunde ligga på golvet tillsammans.

Så där la vi ner August och Charles la sig bredvid och mös, pussade, kramade, skrattade och kittlade. Finaste stunden någonsin precis som ni är många som berättat!!

Charles gav August sitt paket och sen överraskade minsann August storebror med ett paket också men det hade int behövts kan jag säga, haha. För storbror var så stolt och glad över lillebror så han hade fullt upp, han har nog sagt ”jag är storebror nu” 100 gånger sen vi kom hem. Mäktiga unge!

Men visst var det kul med present ändå, haha. Tack för alla tips!! Det blev magisk sand och en pool och lite godis och majschips som ni ser. Sen lekte vi med magiska sanden, kollade fotbollen (attans!! Men så imponerande jobbat av landslaget ändå, heja Sverige!!) och Charles visade sin lillebror var hans säng var inför natten och så… en fantastisk eftermiddag och kväll!

Första mötet alltså, det bär jag med mig i hjärtat och minnenas arkiv för resten av livet! (Och morfar fångade allt på film om jag vill se det igen och igen och igen…)

<3

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00