ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gör egen midsommarkrans enkelt på 5 minut

/

Mina vänner, 1,5 vecka kvar till midsommarhelgen så jag tänkte vi ska lära oss göra midsommarkransar redan nu så alla ni som inte vågat göra egna ser att i år är året VEM SOM HELST klarar av att slänga ihop en midsommarkrans. Jag kallar denna tjoff-tjoff-kransen för den är operfekt, slarvig och tar bara 5 minuter att göra och VEM SOM HELST KLARAR DET. Jag lovar.

Det finns massor med guider på tjusiga och fina midsommarkransar men dem som gillar såna kan oftast göra kransar själva redan tänker jag så därför gjorde jag denna urenkla förra året för att få fler att våga testa. Köp tunn ståltråd och roffa åt dig första bästa ogräs och gå loss du med!

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Vill du hellre se och läsa en guide finns det här, eller en tjusigare variant som är vit krans till bröllop av brudslöja här.

Enkelt är mitt ledord – hellre ha en som man slängde ihop på 5 minuter än att inte ha en alls för att man inte han plocka eller köpa och preppa blommorna och underlaget för kransen som man önskat… I år ska vi fira midsommar med nya vänner på stranden och jag hoppas min potatis i odlingslådorna hinner klart – tänk vad fint att äta sin egen potatis på midsommar! Wow. Och svenska jordgubbar. Och klä en midsommarstång. Det ska bli kul att fira med andra barnfamiljer och ha en traditionell midsommar.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00