ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bada i havet som gravid…

/

…alltså att bada i havet som gravid, herregud vad skönt det är!! Att få vara tyngdlös en stund, att få svalka sig… att badkrukan Charles ÄNTLIGEN kommit loss och badade läääänge med mig idag igen.

Idag har jag lyckats varva ner, vila, leka semester och bara ta det sååå lugnt… tack vare mamma. Världens bästa mamma!!

Vi har jobbat på kontoret här hemma men åt fika vid 10 i solen och lunch (som hon lagade) ute i trädgården också… och vi har hunnit prata massor igårkväll och idag – innan har det känts som vi bara stämt av och planerat stup i kvarten de senaste veckorna men nu hann vi praaataa igårkväll och idag. Skönt. Och så hämtade vi Charles tidigare och körde till vår gårdsbutik och handlade inför Charles kalas på lördag, urmysigt och för att det var en kul utflykt och utan stress. Som det ska vara.

Och sen mötte vi upp grannen på stranden och hade myseftermiddag allihopa. Så himla härligt, nu kommer Rickard strax hem från Stockholm från sin sista övernattningarnas dit innan lillebror anländer – äntligen är familjen samlad igen.

Tack snälla för all pepp om att varva ner – jag känner mig redan mer närvarande, lugn och harmonisk.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00