ANNONS
PersonuppgifterCookies

Allt om vår IVF och syskonlängtan

/

Åh jag har ju helt missat att tipsa om senaste av snittet av Ruvarpodden som jag gästar där jag intervjuades om hur det var att vara ofrilligt barnlös, att genomgå IVF, att ha syskonlängtan och kämpa för det och samtidigt fundera på hur man ska orka med en ny IVF samt lyckan när vi fick reda på att vi väntade lillebror i magen… Det massor med skratt i avsnittet men också en hel del tårar, blev chockad själv över hur jag bröt ihop när jag skulle berätta om den där dagen när vi kissade på stickan…

Lyssna på avsnittet här där vi också pratar om hur tusan man gör med det frysta guldägget som vi har kvar från IVF-försöket i Stockholm… Ska vi kasta det eller hur tusan gör man?

Alla bilder tagna av fantastiska Maria Broström, älskar dem så mycket!! Maria filmar ju bröllop också och är en av mina absoluta favoritleverantörer när det kommer till det, så himla, himla duktig och härlig tjej!!

<3 gillahjärtat för att dela och ställ vilka frågor ni vill om IVF, ofrivilligt barnlöshet och den där längtan i kommentarsfältet… Och hur tusan tycker ni vi ska göra? Vi vill ju inte ha fler barn men på något sätt känns det fel i magen att kasta ägget som ligger i frysen, tänk om det är en lillebror till eller en lillasyster som ligger där? Borde man testa det om ett par år ändå?

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00