ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bröllopsglow

/

Tisdagmorgon och vad ska man säga mer än stort grattis till de vackra och kärleksfulla fantastiska Herr & Fru Nilsson Lindelöf.... Ja nu vet ni vad jag gjorde förra veckan och varför jag var iväg men mer om det i ett annat inlägg. Allt jag kan säga att dessa två fina människor bär jag med mig i hjärtat resten av livet. Deras mammor också…. Men mer om dem i ett annat inlägg också, haha. Herregud så mycket kärlek det var! Sneakpeak från detta magiska brudpar och Majas två klänningar, ahhh…

Foto: Sandra Moreira & Emma Eriksson

Jag längtar tills vi kan visa er mer men nu hoppar vi istället vidare till veckans poddavsnitt av Drömbröllop som handlar om det där bröllopsglowet bland annat.

Drömbröllop med Paula & Johanna nummer 13. Bröllopsglow

I detta avsnitt blir det en hel del prat om kungabröllopet som nyligen tog plats när den engelske prins Harry och hans Meghan sade ja till varandra. Denna vecka blir det också två lyssnarfrågor: den ena kommer från en brud som behöver tips om vad hon ska ge för morgongåva till sin blivande man, och Johanna och Paula tar sig en ordentlig funderare. Den andra frågan handlar om vart man ska placera fotograferna under bröllopsmiddagen, vid ett bord bland gästerna eller vill de kanske sitta någon annanstans? I veckans avsnitt pratar Paula och Johanna även om utseende och hur man kan få till det där extra glowet inför sin bröllopsdag.

Foto LovebyEmelie

Jag skrev ju en hel del om bästa skönhetstipsen inför bröllopsdagen här så spana in det inlägget om ni vill höra mer eller lyssna på veckans avsnitt:

Malin Mörner

Förresten – nu är det sista chansen att haffa bröllopsplaneringsappen till kampanjpriset 65kr innan vi höjer den till ordinariepris. Där är en massa briljanta verktyg och funktioner i appen som gästlista där man kan synka till adresslista, specialkost, om det är barn eller vuxen osv och sen när det är dags att göra bordsplaceringen så kan man enkelt välja gäster direkt från gästlistan och placera ut på borden – och när det är dags för bröllopet så kan man dela alla listorna med festlokalen/cateringbolaget så de ser vem som sitter var med specialkost/ barnmenyer osv… Där finns körschema, prioriteringslista, budgetverktyg och ett eget litet bröllops-wiki med alla mina tips också såklart och allt utgår från checklistan som också finns i boken med VAD som ska göras NÄR och i VILKEN ORDNING… 7 steg till ert drömbröllop numera även i appen helt enkelt! Det är som att jag blir er personliga bröllopskoordinator rakt i fickan, haha. DRÖMBRÖLLOP MED GREAT WEDDINGS heter appen – vi är såå glada för all positiv feedback vi fått in sedan vi lanserade den och den verkar hjälpa många brudpar i sin planering, drömmen ju!

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Ett annat sätt att ha mig som din bröllopskoordinator är ju att hänga i någon av grupperna på Facebook som Drömbröllop med Paula och Johanna eller Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson för jag svarar på de flesta frågorna kostnadsfritt i gruppen när jag hinner och annars får man maaaassoor av andra briljanta svar från alla andra fantastiska medlemmar. Älskar dessa grupperna och energin där inne!

Så – veckans bröllopstips blir att lyssna på veckans avsnitt och såklart att komma på frukosten nästa måndag så vi kan hänga och prata mer bröllop och spana porslin.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00