ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ses i Stockholm 4 juni?

/
I annonssamarbete med Cervera.se

Okej nu är jag SÅ taggad för jag ska få komma upp till Stockholm en gång till innan lillebrors ankomst och då ska jag få bjuda ER på frukost och köra en livepodd med Paula i Cerveras fina butik på Sveavägen 24-26 och det kan hända att jag även passar på att köpa en present eller två för de kommer att vara härliga erbjudanden i butiken under morgonen.. Jag har ju en hel del från min önskelista som jag gjort på Cervera, kommer ni ihåg inlägget?

Kom och shoppa presenter i lugn och ro i samband med livepodden. Perfekt nu inför dop, student, bröllop och sommarens festliga tillfällen eller kanske till dig själv? Kika in HÄR för att ta del utav massor med bra presenttips för sommarens alla festliga stunder. Jag ska unna mig mer porslin, haha. Blivit porslinsgalen! Nu är presenttiderna här och under morgonen så kommer ni att få ta del av fina erbjudanden i butiken och äta min favoritmåltid FRUKOST som de ställer i ordning… Så anmäl er genast så ses vi 4 juni på Cervera i Stockholm. Platserna är begränsade så det är först till kvarn, hoppas att vi ses!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00