ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inskrivning på BB!

/

Numera kör vi ju veckans vlogg på onsdagar och för er som INTE tycker gravidvloggarna är så roliga kan jag berätta att i veckans vlogg som jag har spelat in idag på min födelsedag får ni hänga med ner på morgondoppet och i slutet av videon visar jag vår trädgård som jag är sååå kär i nu, planterar blommor varje vecka, haha…

Men för er som ÄR intresserade av gravidupdates så berättar jag om dagens inskrivning på BB i Lund, alltså vi har mött SÅ fina människor idag och hon som ska göra kejsarsnittet verkar helt fantastisk! Jag berättar mer om det på fredag men alltså – jag är så avundsjuk på vilken cool upplevelse Rickard kommer få denna gången.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Nu längtar jag!!!

Tusen tack för alla grattishälsningar, jag har haft en magisk födelsedag!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00