ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sexuella övergrepp i mardrömmarna

/

Godmorgon tisdag, igår såg det ut så här när jag vaknade:

Men det var ruskigt mysigt att vakna hemma i vårt duvblå sovrum också får jag säga… Rickard och Charles gick upp vid 05:30 medan jag fick sova till sju vilket var skönt efter en natt full med mardrömmar, fruktansvärd känsla när jag gick in och ur drömmarna inatt och kände hopplösheten jag drunknade i om och om igen. Jag märker att jag känner mig mer och mer kvävd och mår sämre i tankarna så nu längtar jag tills tiden hos psykologen om två veckor så vi kan ta tag i det här..

Det är FÖR sorgligt att graviditet, förlossning och amning numera triggas till sexuella övergrepp för mig och när jag spelade in veckans vlogg igår så pratade jag om det och bröt ihop när jag förklarade varför så idag tror jag det är därför jag drömde så illa inatt och känner att jag nog ska klippa bort allt, jag är inte redo att dela det än och jag vet inte riktigt hur jag ska våga berätta mina tankar kring förlossningssätt utan att berätta varför min hjärna gör som den gör.

Men jag måste lyssna på min inre känsla som säger att jag inte är redo att släppa den där vloggen idag och det är okej. Jag kanske aldrig orkar berätta.

Men jag vet ju vikten av att berätta, att lyfta sin historia så att fler som känner igen sig kanske kan få hjälp och förstå varför de känner som de känner – jag hade ingen aning om alla dessa triggerpunkter som jag uppenbarligen hade förra graviditeten, förlossningen och i tiden efter utan kände bara starkt obehag blandat med panikkänslor till och från och nu förstår jag ju varför. Jag känner ett ansvar att berätta, att förklara och någonstans är det svårt att ha en så stor offentlig blogg utan att berätta varför man gör vissa val som generellt är lätta för läsaren att ”hoppa på” då de är avvikande för det ”normala”…. Så jag vet inte hur jag ska göra, jag vet bara att jag inte orkar berätta just idag.

Så här ser dagens kontor ut iaf, ska bara jobba ett par timmar och sova och vila i sjukskrivningen sen.

Behöver det idag för jag känner att nattens mardrömmar påverkat mig och huvudvärken är enorm. Tur att jag har fina blommor och en massa levande ljus som gör det lite mjukare och snällare här hemma.

Hur söt var denna vasen för 49kr som jag köpte på Lagerhause igår? Tips!

Nu ska jag klippa bort lite från vloggen som släpps vid lunch <3.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00