ANNONS
PersonuppgifterCookies

Charles barnrum, välkomna in!

/

Inlägget innehåller adlinks

Jag fick frågan om jag inte kunde visa upp Charles barnrum och visst kan jag det, nu ska vi ju göra om en del där men så här ser det ut just nu iaf, välkomna in:

Björnpåse här, Big brothertröja här, bollarna på dörren från Mexico, mata IKEA och linjen från HM Home

Charles är ju 2,5 år nu och han fick detta rummet när han var 1,5 när vi fyllde in. Nu ska skötbordet som vi använder som byrå ut och skrivbord och lådor och skåp in till alla större leksaker… Han är dock som jag och leker helst på golvet så en mysiga mattan vi hittade på IKEA är ändå den bästa investeringen tror jag. Och sängen såklart. (som vi numera har korta små vita ben på)

Lightbox här, glitterlampa som ändra färg här, korgsoffa vintage,, påslakan Zara, låg bokhållare IKEA, hängande ampel till blomma här

Möbel som egentligen är skötbord IKEA, korgstol vintage, all konst Charles, galghängande pinne Almaregården, pall Rusta, liten spis i tyg gammal från HM, två korgar med blått nedanför Systrarna Grene, pastellgrön pall Rusta, Tavla ”flyg me to the moon” med luftballong butik Linnéa.

Ja, jag är inte så vass på barnrum och att fota på vintern är ju helt värdelöst när det är mörkt hela tiden men där har ni Charles rum som det sett ut just nu iaf! Vi ska måla snedväggen ovanför hans säng i en mörkare färg så det blir ännu mysigare där, typ duvblått eller så men kan inte bestämma mig för om jag ska måla taket då också så det blir som en hel ”himmel” över när man ligger där eller inte… Annars gillar jag att ha vita väggar så all konst han gör på förskolan kan få komma upp och sätta färg på rummet.

Nu är det dags att börja klura på nästa lilla barnrum som iof mest får fyllas med bebisgrejer från förr som start, som skötbordet som står på Charles rum som hylla som vi nu alltså ska bytas ut.

Blir ett mars-projekt att fixa dessa två rummen och vårt sovrum som också ska målas typ duvblått tänkte jag men hela sovrummet istället. Blir mysigare att sova i än vitt.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00