ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gravidträning 1:a trimestern

/

Det verkar vara över hörreni, hoppas innerligt det! Jag har fått behålla den lilla mat och dryck jag fått i mig sedan igårkväll men är såklart helt utslagen och trött efter denna kräksjuka eller vinterkräksjuka eller vad det var men nu är det över så nu ska jag bara återhämta mig…. Herregud vad skönt, ett tecken är ju at jag inte ens orkat öppna datorn innan men nu nätshoppar jag lite, haha. Och försöker jobba av mailen och så sover jag emellanåt, så ovant att verkligen ligga nerbäddad och sova bort ett dygn som jag gjort nu…

img_3400.jpg

Jag ska försöka spela in veckans gravidvlogg i eftermiddag när jag fått i mig lite mer cola light men för er som är betydligt piggare än mig och är sugna på att träna så spelade jag in ett av mina hemma-tränings-pass som jag kör i första trimestern och la det här. Det är enkla övningar med bara kroppen som redskap och verkligen något du kan göra oavsett tidigare träningsnivå, ibland är det skönt att bara röra på sig och stärka gravid-kroppen.

Okej, över till något helt annat, HUR gulligt är detta bordet och stolarna jag hittade?? Det är från Jollyroom och det var på rea men fortfarande rätt dyrt och jag vet inte riktigt var vi ens skulle kunna ha det men åh så kär jag är i de små kaninstolarna!!

img_3332.jpg

Jag spanar lite sänghimlar också och klurar på barnrummen men tanken ÄR ju att vänta till efter RUL och tills då vi vet om det är en liten lillebror eller lillasyster som ska flytta in i det andra rummet… Charles kallar det lillebror för tillfället men det kan ju bero på att Rickard är SÅ säker på att det är en kille – ni verkar vara många som tror det är en tjej dock så vi får se.

Okej, åter till mailen och beta av några till. Skönt att försöka komma ikapp litegrann iaf….

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00