ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lillebror eller lillasyster?

/

Innehåller adlinks

ÄNTLIGEN lite friskare och piggare efter två dygns total vila. Jag somnade med Charles vid halv nio igår igen och gick upp vid nio idag men nu känns det bättre och mer som en vanlig förkylning som jag hoppas kunna bota innan vi åker på skidsemester på måndag! Tur att vi har fortsatt lugna dagar framför oss… Idag väntar släktfika här i Småland innan vi kör hemåt ikväll igen och sen lugn mysdag imorgon och släktmiddag på min sida på lördag. Då har vi också 7årig förlovningsdag- hurra! Och vi firar 11 år tillsammans. Fint det!

Och sen är det alltså nyårsafton på söndag. Inte illa, jag brukar ju alltid göra årskrönikor men jag har inte hunnit börja med det i år så vi får se om jag får till det… Jag förstår ju att de inte är så kul för er som för mig men det är ett superhärligt sätt att se tillbaka på åren sen där varje månad och lite bilder och text är samlat. Och så tycker jag det är ett skönt sätt att sammanfatta året för mig själv. Jag blir oftast förvånad över hur mycket vi hunnit med, vi får se om jag kanske kan sitta med det imorgonkväll och få till den i miniformat iaf.

img_1225.jpg
img_2435.jpg

Igår var vi hemma i Rickards brors hus på fika på kvällen och det var fullt ös som vanligt även om jag försökte hålla mig lite på avstånd från alla, framförallt barnen. Rickard fick fatt i gamla Nintendo åttabitars så på något sjukt sätt samlades vi alla framför TVn och kollade på när han spelade det, haha. Eller han lät Harry och Charles prova alite också men de tyckte det var roligare att kasta sig i den där röda säcken om och om igen. På första bilden ser ni förresten lilla Olles rum, visst är det fint? Sandra är så himla duktig på inredning så det är alltid inspirerande att komma hem dit och spana lite..

img_1691.jpg

Den här bilden däremot är hemma från oss, kom på att jag inte har visat er den och i brist på nya foton eftersom jag varit sängliggande passade det väl idag? Det är faktiskt en liten julstad som jag fick är jag var liten och har plockat fram i alla år som fick flytta in i Charles rum i år, visst är den fin? Vi köpte en liten minigran också när vi köpte vår stora. Charles har lekt med lilla staden och porslinnallarna varje dag där hemma så det var helt rätt at plocka fram denna i år! Nu klurar jag på vad vi ska ha för möbel där istället för denna som är stora skötbordet som vi tänkte flytta in till lilla Bebés rum så småningom…. Jag vill köpa ett litet bord till Charles korgstol och korgsoffa så han kan sitta och måla och leka där ibland även om han älskar att hänga på golvet mest (som sin mamma, jag sitter ofta gärna på golvet istället för i en soffa….) och så vill ha en fin möbel med smart leksaksförvaring. Ska kolla på IKEA tänkte jag…

MEN – något jag redan kollat är Livleys rea och jag tycker det är perfekt att köpa hem deras fantastiska pyjamaser nu, framförallt när man kan matcha och köpa en till Charles i sommar och en i samma mönster till lilla bebisen…. Jag köpte denna till dem med space–tema för den pyjamasen har jag spanat på till Charles ett tag….

Sen köpte jag Livlys klassiska storebror-tröja som jag spanat på sååå länge under tiden jag drömt om att bli gravid. Det kan tyckas löjligt att köpa samma som alla andra men alltid när jag sett folk ta bilder på sitt barn med den tröjan så har jag drömt om att också göra det så att klicka hem den på 30% idag kändes självklart, nu är bara frågan om vi ska få köpa lillebror eller lillasystertröjan så småningom…

Om vi ska ta reda på könet på bebisen i magen? JA! Vi är alldeles för nyfikna för att inte göra det, var tror ni det blir?

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00