ANNONS
PersonuppgifterCookies

när jag slutade med p-piller och kass natt!

/

God morgon, eller god förmiddag kanske jag ska säga och glad tredje advent!

Vi vaknade strax innan 09 efter att ha varit vakna mer eller mindre hela natten med en liten filur som andades pipigt och konstigt som om han var tjock i halsen liksom och det gjorde att han vaknade massor och inte kunde somna om så han sparkade och sprallade runt och runt och runt och runt. Nu har han varit på toppenhumör och hur pigg som helst sen vi gick upp dock så han verkar inte sjuk, så märkligt!

Hyacinterna med snö från Tivoli i fredags…

Idag känner jag mig nedstämd och ledsen i kroppen av hormonerna för första gången denna graviditeten, annars har jag klarat mig rätt bra känslomässigt hitintills denna graviditeten. Eller de ledsna känslorna kan ju ha med mattheten från natten att göra såklart! När jag släppte P-pillerna var det en fruktansvärd känslostorm dock och det var SÅ jobbigt. Jag var arg, ledsen och frustrerad och så mådde jag illa, hade extrema PMS-besvär. Att bli avgiftad från hormonerna från P-pillerna var jobbigt förra gången också men tusen gånger värre denna. Jag ska skriva lite mer om det längre fram.

Fick denna bilden imorse från när jag och Charles körde ”farfars bilar” på Tivoli. SÅ MYSIGT att göra det med honom!

Nu däremot skiner solen ute precis som igår så jag ska klä på mig och Charles varma kläder och gå ut och gå en runda igen så får vi se hur kroppen reagerar idag. Jag hade ont flera timmar efter promenaden igår men på kvällen så släppte det till slut efter vila – visst ska man promenera ändå? Även om det ”straffar sig” och gör mer ont efteråt? Jag går liksom inte powerwalk utan en lugn promenad men får ändå så pass ont i ryggslutet på vänster sida…

Ha en fin tredje advent!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00