ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vi ska flytta!

/

Godmorgon och hej ny vecka, känner ni peppen för hur julen närmar sig? Jag börjar som vanligt med lite extra lyxig måndagsfrukost och idag förebereder jag dessutom för en workshop jag ska ha här hemma i huset så jag letar pennor, post-it och fika som kan locka igång kreativiteten hos oss…

Jag kör vidare på min havregröt, trodde jag skulle vara sugen på att byga till risgrynsgröt nu men jag har fastsnat här helt och hållet… Och så ett litet hjärta till macka – det kan ju inte bli fel på en måndag?

Dagens workshop är med mina två nya kollegor i ett projekt där vi skapar vår bröllopsapp. HUR COOLT som helst att jag ska få göra en app, det finns lliksom vissa projekt man är nyfiken på som entreprenör och jag har haft flera app-idéer uppe på bordet men inget har klickat helt hundra men nu jäklar kommer Simon och Jakob vara mina guldgossa i detta projektet där vi alltå tar fram Great Weddings bröllopsapp som ska vara ett VERKTYG i bröllopsplaneringen. Min bok är ju både inspiration och verktyg men det är svårt att göra smarta gästlistor, osa-möjlihgeter eller budgetdokument i bokform så alla de tipsen som jag har i boken kring hur man organiserar sig ska vi nu få till i appen som lanseras våren 2019.

Jag har ju inte haft kollegor på över 7 år så jag är rätt ovan vid att sitta i såna här projekt där man har tre viljor som ska gå på samma bana – eller jag har ju drivit projekt med 10 anställda varje år men då har jag vari chef och dessutom haft mellanchefer de senaste åren så detta kommer bli något helt annorlunda. Men 2019 är året när jag vill göra saker TILLSAMMANS med andra, jag har trivts otrolit bra själv i 7 år men nu vill jag kunna kombinera det med att köra grejer ihop med andra. Det är ju så mycket roligare att vara flera som firar framgång, flera som känner av ups and downs (när jag är nere på botten som entreprenör så är jag ju liksom helt ensam medan de som är duo eller flera alltid har någon som kan vara på botten men då orkar någon annan ”dra”..)

En annan fantastiskt rolig sak är bloggen, min blogg eller som jag ser det VÅR blogg för den vore ingenting utan er fantastiska läsare som kommenteterar, bollar, lägger hjärtan och peppar varandra…. VI ska flytta och några av er har gissat helt rätt – vi ska flytta till LOPPI-gruppen och alla mina vänner där.

HURRA!!! Jag har sagt upp mitt kontrakt med blogg.se efter alla dessa år och de har önskat mig stort lycka till så vi lämnar på god fot vilket känns skönt men bloggen har vuxit ur denna portalen och jag är sugen på att utveckla min influencerresa ännu mer och det känner jag verkligen att jag kan få göra på LOPPI som har ett helt team omkring mig med bloggcoacher, säljare, kollegor och jag har till och med ett kontor jag kan gå till och jobba på när jag är i Stockholm!! MED KOLLEGOR! Förstår ni hur underbart det är efter så många år som ensam?

Foto Jessica Lacina

Så – imorgon går flytten till LOPPI men jag kommer ha samma domän så ni ska kunna hitta mig på johannakajsonsblogg.se och även om det kan komma att bli lite rörigt här inne närmsta dygnet när alla domäner ska pekas om och hela arkivet ska flyttas så hoppas jag ni håller ut för imorgonkväll bör allt vara på plats och då ska vi fira mina vänner – tänk att vi ska flytta!!

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00