ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kom och träffa mig 28 nov i Stockholm

/

NU mina vänner – nu längtar jag så mycket efter att träffa er och jag hoppas ni vill komma och träffa mig nästa vecka när jag håller i en liten AW tillsammans med Lexington i deras butik i Stockholm. Kom och skåla och smaska på snittar och få din bok signerad – eller köp en ny till dig, en vän eller kusin som ska gifta sig, vara tärna eller toastmaster. Den perfekta julklappen till specialpris och såklart kan ni ställa frågor, få tips och råd och pepp av mig. Jag finns i butiken och minglar runt mellan 17-19 tisdagen den 28 november.

Kom ihåg att OSA bara, begränsat antal platser och inbjudan går ut till er mina fina läsare och Lexingtons kunder, åh vad jag hoppas att ni vill komma och kramas!

(För er i Skåne så kommer vi köra ett liknande event 6 december i Malmö)

Kommer ni?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00