ANNONS
PersonuppgifterCookies

Liten leopard till vinteroverall…

/

Vi gick på jakt efter en vinteroverall till Charles men hur mycket vi än letade efter en enkel svart eller blå eller en fin grön (inte snorgrön!!) så hittade vi inga bland kedjorna och jag tycker inte det är värt att köpa någon dyr när vintern är så kort här nere och vi inte direkt är några frilufsmännskor som är ute i ur och skur… Vi hade en från HM i fjol och den funkade kanon, ville hitta en med förstärkning i rumpan och knäna dock och efter att ha gått hela varvet så landade vi på den som jag har smygkänt lite på i ett par veckor redan…. och den var på REA!! 25% rabatt – hurra!!

Vinteroverall i leopard härifrån (899kr och 25% rabatt i helgen – hurra!!) (adlink) och mössan från MiniRodini

Charles tyckte dock inte om overallen först och bara grät och sa vill iiiinte och såklart ”Donna” för allt om är leopard betyder Donna för honom…. MEN, han hade ju en leopardoverall när han var liten och han är så himla cool i det tycker jag så Rickard peppade och visade bilder på riktiga leoparder och vi busade lite med honom om hur cool han var som leopard och till slut lockade vi ut honom i den.

Tror det kommer gå bra – han kommer nog dock inte ha den blå mössan ihop med overallen, haha. Blev lite hysteriskt men jag älskar fluffmössan han fick av sin mormor också så var tvungen att prova den.

Sen gick hela familjen ut i trädgården och gjorde det sista vinterfixet med att kratta lite löv (inte alla men överflödet och täckte över lite rabatter som är så nyanlagd så de behöver lite extra mjukt täcke i vinter…), Rickard klättrade på tak och rensade stuprännor och jag rensade biluppfarten och planterade om de sista blommorna och satte in krukorna i boden… Nu är vi redo för vintern! Sen fick vi fira med kaffe och en massa lek och bus, och tända ljus såklart!

Och nu slog klockan äntligen 18 så jag fick byta om till pyjamas, haha. SÅ SKÖNT att ha en lugn helg hemma, det behövde vi… Nästa helg väntar Stockholm för långweekend med hela lilla familjen. Vi ska köra det traditionella julbordet med gänget, 5e året i rad nu tror jag och vårt mål när vi flyttade ner var att inte missa sånt så det är planerat sedan flera månader tillbaka, haha. Låter kanske galet… Och så är det Bröllopsgalan på fredag som jag ska gå på, spännande…

Men nu – pyjamas!

Ha en fin kväll <3

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00