ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kajsons julkalender 2017 – årets bloggjulkalender

/

Mina vänner, utanför fönstret har löven precis skiftat färg och nu närmar sig min absoluta favorithögtid snart – julen och jag tänkte ge er ett försprång i era blogginlägg under december genom att redan nu ge er alla luckorna i årets bloggjulkalender.

Nu kör vi för tredje året i rad ”Kajsons julkalender”

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i decemberså att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

I år ska jag försöka samla alla bloggare som är med i kalendern så maila gärna mig om du planerar delta så kan jag förbereda en lista och länka till alla er som är med från start och på så vis får mina läsare ännu fler bloggar att följa bloggjulkalendern.

Här är ett gäng som fick smyglanseringen för några veckor sedan som redan sagt att de kommer vara med i år ;Englas showroom, MyBabyDolls, Claudia Galli Concha, Alexandra Bylund, Filippa Rådin, Jessica Lagergren , Manne Forssberg och så Johanna Kajsons blogg såklart men det är många fler som kommer vara med – var så säker!

Precis som tidigare år så skriver de och ni som vill vara med ”detta är en del av Kajsons julkalender” längst ner i varje inlägg och länkar till https://johannakajsonsblogg.se/2017/11/11/2017_october_kajsons-julkalnder-2017-arets-bloggjulkalender-2/ så att om fler bloggare vill hänga på så hittar de instruktioner om hur man kan delta och därmed kan följa med i vår lilla trupp.

(Om ni enbart kör julkalendern på instagram så taggar ni varje inlägg med #kajsonsjulkalender så att vi alla kan ta del av varandra luckor och inspireras – eller så att iaf JAG kan hitta er för det är så spännande att få veta vem som är med och vad just era luckor innehåller.)

Vill du se lite inspiration så har jag plockat ihop några bloggarnas luckor från i fjol; Isabella Löwengrip, Claudia Galli Concha, Angelica Lagergren,Johanna Kajson, Jessica Lagergren, Mammamuskler, Sheila Arnell,

Jag är SÅ pepp, jag älskar ju julen och att få göra en julkalender som ni är så många som tar del är verkligen helt fantastiskt – att som bloggare kunna göra något gemensamt men med en egen twist är coolt och här har vi möjligheten att lära oss ännu mer om varandra.

Jag kommer inte göra annat i december än att läsa era luckor på instagram och era bloggar. Ni som läser min blogg får nu förmånen att få en förhandstitt på luckorna så att du har möjlighet att börja förbereda alla inläggen och tidsinställa publiceringarna….

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

Här har ni en förhandstitt på årets luckor om ni vill börja förbereda era inlägg;

Publiceras 1 december: Lucka nummer 1: ”Mitt perfekta liv!”

Publiceras 2 december: Lucka nummer 2: ”Ett barndomsminne jag vill dela med mig av”

Publiceras 3 december: Lucka nummer 3: ”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Publiceras 4 december: Lucka nummer 4: ”Ett misslyckande i livet”

Publiceras 5 december: Lucka nummer 5: ”Den perfekta middagen enligt mig”

Publiceras 6 december: Lucka nummer 6: ”En hörna i hemmet jag aldrig visat”

Publiceras 7 december: Lucka nummer 7: ”En ofiltrerad bild från idag”

Publiceras 8 december: Lucka nummer 8: ”Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut”

Publiceras 9 december: Lucka nummer 9: ”En bild som symboliserar hälsa för mig”

Publiceras 10 december: Lucka nummer 10: ”När jag ”tappade det” senast….”

Publiceras 11 december: Lucka nummer 11: ”En Lucia jag minns”

Publiceras 12 december: Lucka nummer 12: ”Verkligheten bakom den perfekta bilden”

Publiceras 13 december: Lucka nummer 13: ”Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt…”

Publiceras 14 december: Lucka nummer 14: ”Drömbilden av den perfekta julaftonen”

Publiceras 15 december: Lucka nummer 15: ”En bild som symboliserar kärlek för mig”

Publiceras 16 december: Lucka nummer 16: ”En person jag är avundsjuk på är…”

Publiceras 17 december: Lucka nummer 17: ”Den perfekta julklappen”

Publiceras 18 december: Lucka nummer 18: ”När är balansen i livet perfekt enligt mig”

Publiceras 19 december: Lucka nummer 19: ”En vän jag vill hylla…”

Publiceras 20 december: Lucka nummer 20: ”En bild från i somras”

Publiceras 21 december: Lucka nummer 21:”Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017”

Publiceras 22 december: Lucka nummer 22: ”En person jag skulle vilja ringa idag”

Publiceras 23 december: Lucka nummer 23: ”Det perfekta julreceptet”

Publiceras 24 december: Lucka nummer 24: ”Vad julen betyder för mig”


Kom ihåg att avsluta varje inlägg med denna texten:
*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

167

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00