ANNONS
PersonuppgifterCookies

Presenter på trä-bröllopsdagen 5 år

/

Just det ja, jag glömde ju visa vad vi gav varandra för träiga presenter på vår 5åiga brölopsdag med temat just trä… För mig var det en självklarhet redan förra året när jag såg att det var trä-tema i år för Rickard har drömt om och önskat sig en herrbetjänt i typ 7 år men aldrig lyckats köpa en och eftersom han ville ha en vintage med hjul och gäärna en italiensk så har jag haft span och satsade på att ge honom en sådan i år. MEN, den hann inte komma, den kommer först nu i veckan och det var lite surt men inte hela världen – det viktiga är att jag hittade den han velat ha så himla länge…

Rickard hade köpt typ världens smartaste bröllopspresenter såklart, först och främst en ostronkniv i trä så nu ska vi lära oss att öppna ostron – något vi aldrig har gett oss på tidigare och vi ska nog attackera någon av mina kockvänner i en lektion tror jag…

Och sedan den bästa av alla som jag faktiskt hade på känn att han skulle passa på att ge mig – trätofflor och den där anrika, gamla som kallas Falserbotofflan såklart… HELT PERFEKT BRÖLLOPSPRESENT!! Iaf enligt mig eftersom vi precis flyttat till Näset och det är lite av en grej att alla går omkring i såna här nere…

Jag blev så hiiiimla glad, sen hade han extrashoppat en pafrym såklart, en som doftar som när vi träffades i början och som dessutom hade Paris-temat. Briljant!

Sedan fick vi ju en trälåda med en flaska vin på vårt bröllop av Rickards kusin som alla gästerna skrev hälsningar på små lappar och skickade med innan vi symboliskt spikade igen den och i år var det alltså äntligen dags att öppna den, lite smått overkligt att det gått 5 år.

Det var såklart urmysigt att läsa alla hälsningar, mång hade gissat rätt och dem som hade lite fel hade gissat på att vi hade 2 barn såklart men det var inte så många som visste om våra ofrivillgit barnlösa problem då, men vi är lyckligast i världen att vi har fina lila Charles!! Vi tre är superfamiljen.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00