ANNONS
PersonuppgifterCookies

Så firar vi våra bröllopsdagar

/

Vi brukar ju slå på stort när vi firar vår bröllopsdag varje år och för oss så är det ett tillfälle att dels reflektera över senaster året som gått, var vi står just nu och vilka utmanignar vi har framför oss. Vi förnyar våra löften varje år och de senaste fyra åren hade vi läst upp våra personligt skrivna löften till varandra på bröllopsdagen men i år kändes det aktuellt att dessutom passa på att skriva nya och då även inkludera Charles och familjen i våra löften. Om vi skulle gift oss idag, vad skulle vi då avgett för löften? Det ska vi ta oss an idag och avlägga till varandra ikväll…

Vi hade ju champagnehink vid varje bord och serverade bubbel igenom hela bröllopsmiddagen, ni vet ju vilket det var och att vår son idag heter Charles så vi får väl skåla i både Charles-bubbel och Bollinger idag!

Hur som helst, vi brukar köra på de teman som bröllopsdagarna har och i år är det trä-bröllop vilket vi ska försöka anama bland annat genom att öppna en trälåda vi spikade igen för 5 år sedan där gästerna skrev hälsningar och Rickards kusiner la i en flaska vin och det ska bli superspännnande!! Sedan har jag trä-tema på min present till Rickard såklart, vad det blev kan jag inte skriva riktigt än men jag är SÅ nöjd och älskar att hitta rätt presenter enligt teman.

Vill ni se hur vi firade bomullsbröllop (1år), pappersbröllop (2år), läderbröllop (3år) och frukt/blomsterbröllop (4år) och vilka presenter vi fick till så är de länkade till inläggen på min blogg här, så himla kul att läsa hur vi firat varje år också ju – tänk om ytterligare 5 år kanske vi slår till med fest igen på slottet, det vore kul!

Hittade den här bilden för första gången idag, vi har galet mycket bilder från vårt bröllop så denna har jag faktiskt aldrig sett, haha. Jag sydde ju upp en klänning med spetss upptill och tyll nertil och ett sidenband i midjan men till kyrkan och brudskålsminglet hade jag en överkjol med samma spets som ovandelen i klänningen var med ett gigantiskt släp oach allt i spets, älskar att jag fick ha två typer av klänningar på min bröllopsdag!! Och den lååånga slöjan, den vill jag verkligen få till att använda igen, haha. Hade den på en huvudbonadsfest en gång med en vit kostym och den hänger som dekor hemma… Kul när man kan använda det i inredningen.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00