ANNONS
PersonuppgifterCookies

När mat är svårt

/

Månadens krönika är släppt och den handlar om mat…

”Du äter för mycket” ”Du äter för lite” Du kan inte äta PASTA är du GALEN?!”

Jag står mitt på Sankt Eriksplan och tårarna fullkomligt rasar ner för mina kinder. Jag borde äta något till lunch men jag vet inte vad. Jag går några steg åt höger för jag tänker att jag kanske kan köpa med mig en pasta från mitt favoritställe, men hjärnan slår bakut och benen vill inte fortsätta röra sig framåt.”

Jag spelade in film när jag försökte prata om varför mat är så svårt för mig men det var svårt eftersom det fortfarande är rörigt i skallen – trots att jag är 30 år gammal. Där är så många lager i matångesten för mig och det är svårt att bena ut…

Och nu har jag ont i magen såklart för jag ”erkänner” flera saker i filmen…. Att den där diskussionen med över 80 kommentarer om att äta ”frukost till middag” vi hade på bloggen fortsatt mala i mig och att vi inte äter den där gemensamma middagen 17:30 varje dag och så pratar jag om rädslan att förstöra mitt barn. Och mycket mer..

Månadens krönikar hittar du alltså här

43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00