ANNONS
PersonuppgifterCookies

Läkarvecka för familjen

/

Måndagmorgon och jag känner mig helt matt i hela kroppen, illamående och lätt bakfull från gårdagens fruktansvärda huvudvärksattack. Flygvärdinnorna på BRA var fantastiska och C förstod att mamma mådde dåligt och försökte hjälpa till och vara hos pappa eller sitta still hos mig. Stora, duktiga killen. 

Men innan vi flög hemåt hängde han och Rickard i Vasaparken i Stockholm en sista gång med moster och gänget. Han var lyrisk över att vara tillbaka!

Denna veckan är läkarvecka för familjen, idag ska vi till öron-näsa-hals specialist med C som en del av sömnutredningen och det passade bra eftersom förskolan har stängt för planering idag. Våra läkare till honom är i Lund så vi passar på att åka med Rickard dit och vidare hem till mamma för att hänga där idag och få lite avlastning när inte hon är iväg på möten.

Sedan är det dags för mig att åka till Malmös lasarett imorgon för ett första besök där för min endometeios. Jag håller på att lämnas över från Sophiahemmet och här är ett endometriosteam i Malmö som jag ska få remiss till att hamna oss, skönt.

Jag ska be dem ta mina sköldkörtelvärden imorgon också för jag har varit konstant hungrig, lite svimmig och darrig i kroppen om jag inte fått i mig varm, lagad mat och jag är normalt inte alla känslig för det där. Det är precis som när jag var gravid, hungrig som en varg och kroppen skriker efter varm pasta typ. Otroligt jobbig känsla och parallellt frågar alla om jag äter ordentligt eftersom jag gått ner i vikt och jag äter ju mer än någonsin så det låter som något tokigt med ämnesomsättningen, eller hur?

Jag har ju gått på levaxin tidigare så det kanske är dags igen…

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00