ANNONS
PersonuppgifterCookies

Storstadslyxen

/

I samarbete med UberEats

Något jag saknar lite när vi nu flyttat ner till Skåne är alla smarta servicelösningar som finns här i Stockholm som i redas när jag och syrran satt på hotellrummet med två trötta barn och själva var hungriga. Då var det jädrans mysigt och smidigt att beställa favoritmaten direkt till dörren på en halvtime och vi kunde fortsätta ha pyjamasparty i lugn och ro.

De gillade att jag gillade dem så de ville ge alla mina läsare en rabatkod där ni får 150kr rabatt på första beställningen, schysst va? Använd koden JohannaXUberEATS, vi lär beställa därifrån ikväll igen när vi ska käka en sen middag hos syrran tror jag.

Nu däremot ska vi ha AW med vår gäng här i Stockholm innan vi ska hem till syrran på sen middag. Hoppas ni har en fin lördagskväll

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00