ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vårt bröllop 4-8-12

/

Jag får ofta frågor om hur vårt bröllop såg ut och så här på vår bröllopsdag känns det härligt att blicka tillbaka på dagen då vi ingick äktenskap och sa ja till att leva resten av livet tillsammans som ett team. Jag har aldrig visat vår bröllopsfilm förut men har fått frågan så otroligt många gånger så i år tänkte jag bjuda till lite minsann och bjuder på hela vårt bröllop i två  filmer.

Vi gjorde aldrig någon kortare ”officiell” film utan fick en privat film klippt till oss som bara var till oss och våra gäster så den är väääldigt privat för oss. Eller personlig, men samtidigt känns det konstigt att ni inte fått se den så efter att nu ha fått Rickards tillåtelse samt ha klippt bort det allra, allra privataste som tal och mycket av vigseln så har ni den här – Kajson Wedding the movie!

Mina favoriter från bröllopet är när jag och Rickard träffas efter piff på varsitt håll,  när alla gästerna överraskar och ställer sig upp och sjunger i kyrkan (vet att många frågat efter att få se det och det är kvar i filmen såklart, gråter varje gång jag ser eller tänker på det!), när vi säger ja, när vi äntligen får komma in i festlokalen och när vi äter tårta ute. På vår bröllopsmorgon spelade Rickard golf med sina marskalkar (varav båda har gift sig i år!) och vi tjejer piffade oss och ena tärnan gjorde blomsterkransar av brudslöja till båda tärnorna och näbbarna. Det är en speciell stund det där, att mysa och fixa sig inför sitt bröllop, jag hade 2 tärnor men syrran hade 5 på sitt bröllop och jag måste säga att det var riktigt härligt att vara ett helt litet crew också.

(Det är väldigt privat så det kan vara att jag tar bort dem igen inom några dygn)

Och för er som hellre ser bröllopet i bilder och läser beskrivningarna kan ni spana in de här länkarna:

 (Fredagen på Medborgarhuset 3-8-12)

(Fredagen småländsk afton 3-8-12)

På förmiddagen 4-8-12

När jag klädde på mig 4-8-12

När jag och Rickard träffades för första gången 4-8-12

Den där stunden innan vi gick in i kyrkan 4-8-12

Vår fantastiska vigsel 4-8-12

På kyrktrappan 4-8-12

Lemonadminglet 4-8-12

Brudskålen 4-8-12

Fotograferingen 4-8-12

Bistro Kajson 4-8-12

Photobooth 4-8-12

Bröllopstårtan under bar himmel och nattklubben 4-8-12

(Dagen efter med fransk fika och sviten 5-8-12)

 Ps, ni har inte glömt bort hjärtat som är gillaknappen va? Älskar när ni trycker på den så jag vet vilka inlägg ni föredrar 🙂

37

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00