ANNONS
PersonuppgifterCookies

4-årig bröllopsdag

/

Wiiihiii, idag firar vi 4 år som gifta, hurra, hurra, hurra!! Det firar vi med en låååång sovmorgon på hotellet Mäster Johan i Malmö och nu väntar en mysig dejtdag för bara oss två. Jag tänker en härlig lunch, kanske åka båt genom kanalen (tänk, det har jag aldrig gjort här i Malmö!!) och sen drinkar på takterassen på Malmö Live innan vi ska äta vår traditionsenliga skaldjursplatå på JohanP där jag har inte mindre än 3 barndsomsvänner som jobbar. MUMS!

4 år som bröllopsdag kallas ”frukt och/elller blommor”. Hrmm, svår tycker jag, förra året var det läder och där kunde man hitta på hur mycket som helst ju men nu har jag klurat och klurat och det blev den perfekta presenten för detta tema tycker jag själv – fint inslaget i blommigt omslag såklart.

Frukt och blommor – det blev en riktigt lyxig parfym till Rickard från Dior med doft av bland annat lavendel. Smart va? Såg dessutom att hans Chanel bleu var på väg att ta slut så jag tyckte jag var riktigt fiffig…Han blev supernöjd iaf!

Själv fick jag en present inslagen i ett apple-fodral (äpple, haha – så smart!!) och där i var ett presentkort på 10 juicer på Joe and the juice – SÅ BRA PRESENT! Frukt- smotthite och juicer…. Och jäklar vilken lyxig höst jag ska ha som får gå runt hörnan och hämta juice titt som tätt. Briljant present, sedan hade han varit och köpt ett Chanelrouge som jag pillat på och velat ha länge och han hade köpt det i…. aprikos! Också frukt, han är riktigt ffiffig min man.

Vill ni se hur vi firat tidigare år?

Första året firade vi så här, då var det bomull vi firade och jag överraskade bland annat Rickard med nya bomullslakan, handdukar och en massa annat…

När vi firade två år blev det papper och då köpte jag bland annat en LORD titel så Rickard är numera faktiskt på riktigt Lord Rickard Kajson, haha. Det blev ett uppskattat skämt (även om det är på riktigt).

Och tre år var det läder som stod på presentschemat så ett läderskrin att ha manchettknappar och ett skärp fick Rickard bland annat.

Nu ska vi titta på vår bröllopsfilm och förnya löftena i år igen. Jag kan ärligt säga att VARJE dag de senaste fyra åren har jag varit lycklig att få vara Rickard fru, jag är så glad att han och jag är ett vi.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00