ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hotellnatt och sovmorgon

/

Åh nu har jag checkat in på ett hotell jag velat besöka lääänge och som jag ska överraska Rickard med inatt, nämligen Mäster Johan i Malmö. Och jag är kär i hotellet redan! Först har jag haft möte med ett av min brudpar nere i lobbyn där kaffe serverades och personalen var urgulliga och hjälpsamma, sedan kom jag in på vårt rum och här kommer vi trivas minsann! Jag har redan bestämt mig för att vi ska bada i badkaret ikväll efter middagen – det gjorde vi dagen efter vårt bröllop nämligen och även dagen efter vår förlovningsdag nu när jag tänker efter. Bara låg i bubbelbad med ett glas champagne och drömde – det ska vi göra ikväll!! Iiii, helt pirrig.

Rickard kommer från Stockholm nu vid åtta och visste inte att jag hade fixat barnvakt detta dygnet så nu ska vi smita ut och käka något gott och sedan bada och sitta i badrockarna och prata i soffan innan vi ska sova – i schysst tid för vi ska soooova hela natten och ta SOVMORGON imorgon. Herregud så skönt, sen blir det hotellfrukosten innan en mysig dag i Malmö som avslutas med Johan P och skaldjursplatå på kvällen. Vilket dygn va? Och Charles är sprallandes glad hemma hos sin mormor och morfar hela tiden och kommer få två nytankade, glada föräldrar på kuppen. Bra va?

Nu ska jag poppa en liten skumpa krypa upp i soffan och jobba klart allt från mötet och sen kommer världens bästa make och knackar på dörren snart! Hurra!

Charles de fère – vårt bröllopsbubbel som serverades rakt igenom hela middagen och idag har vi en liten Charles där hemma. Magi.

Ps, så här såg det ut för 4 år sedan när vi höll grillkväll med småländsk afton för alla vår gäster:

(Fredagen på Medborgarhuset 3-8-12)

(Fredagen småländsk afton 3-8-12)

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00