ANNONS
PersonuppgifterCookies

Whiskeymiddagen

/

Vilken trevlig kväll vi hade igår, och vilket gäng Odd hade samlat!! Johan Backéus var kock, (han kom 2:a i årets kock) och han hade komponerat ihop en 4-rätters meny till 4 olika whiskeys som whiskeyexperten vi hade på plats hade tagit med sig. Allt var magiskt gott och Micke som presenterade varje whiskey med så sagolika beskrivningar, en man av ord helt enkelt. 

Isabella, Sheila och jag

Varenda rätt var så god men också vackert upplagd så alla var tvugna att stanna upp och fota, då tjuvfotade jag gästerna istället, haha. 

Det var så kul att träffa Robin Bengtsson och hans urgulliga flickvän, Robin tävlar i melodifestivalen i år och har tagit sig till final – otroligt coolt!

Men så har han en riktigt bra låt och ett snyggt, stilrent nummer till det. Sen var Fredrik där som var toastmaster på Isabella och Odds bröllop. Vi hade så såå kul ihop inför och under deras bröllop så det var härligt att återförenas igen! Sen Odds manager Johannes Lagtun med härliga fru som jag haft span på genom Behing the music då en nära vän till mig jobbat med honom tidigare och så Willy som jag hade mittemot mig som jag sprungit på tillsammans med Odd när de var pappalediga ihop med Gillis. Att få en helkväl med så spännande och roliga människor samtidigt som jag var på dejt med min man var ju en riktig topp-fredag. Tack Odd!

Idag skiner solen och vi ska ha en riktig familjedag! Kaffe i solen och gunga i Vasaparken tror jag får stå på schemat, men först ska jag springa en runda nu när Charles sover. Skönt med helg ändå!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00