ANNONS
PersonuppgifterCookies

Soliga lördag

/

Hurra vilken dag! Sovmorgon, morgonkaffe och bus och sen en löprunda i solen med Fredagspodden i öronen. Jag trodde ALDRIG jag skulle tycka att det skulle vara skönt att komma ut på en runda, ännu mindre dagen efter en whiskeymiddag men sen vi fick barn så är löpturen verkligen en härlig stund med frisk luft, dagsljus och tid för podd och motion i lugn och ro.

Helt slut efter men ack så skönt!

Sen åt vi sopplunch här hemma med Charles innan vi gick ut i solen hela lilla familjen. Först skötte vi sånt som märkligt nog är mysigt nu för tiden när vi är tre – som att storhandla och hämta paket. Och sen gick vi till parken och sprang på min syster med man och där åkte Rickard skridskor och sen gungade vi en sväng. Charles fick också åka lite skridskor, allt medan jag stod vid sidan om och sa AAAKTAAAA, SAAAKTAAA, FÖRSIIIKTIIIIGT. Haha, så mycket för att vara cool mamma…

Charles gillade att åka skridskor. Vi måste hitta några skor till honom som passar nu när han går mycket, men det är SÅ SVÅRT att hitta några som passar hans fötter. De är liksom tjocka på höjden eller vad man ska säga, har ni några heta tips?

Titta det här gänget som var alldeles vårlyriska:

Nu blir det tacos och mellomys för hela slanten ikväll!

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00