ANNONS
PersonuppgifterCookies

Great Weddings på NK!

/

Igår släpptes pressreleasen för det jag arbetat med och nu kan jag äntligen berätta – jag har tagit mig in på NK och det är en dröm att få börja arbeta tillsammans med dem! NK är så otroligt prestigefyllt och detta uppdraget ska jag vårad ömt. Jag vet att de träffade flera bröllopskoordinatorer men från och med nu är det alltså Great Weddings som levererar bröllopskonsultationerna och all bröllopsservice i Rosenrummet på NK.


Foto Andreas Alfredsson

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder flera nya servicetjänster inför bröllopet. Vi ser en ökad efterfrågan på att få professionell rådgivning, checklistor och hjälp med koordinering inför den stora dagen. Samarbetet med Great Weddings innebär att vi kan erbjuda kunder komplett service inom bröllop, säger Lisa Rogalin, som driver NK Personal Shopping.

Läs hela pressreleasen här.


Foto av Dayfotografi

En bröllopskonsultation är ju helt perfekt uppstart och otroligt kostnadseffektivt om man sen vill göra allting själv, eller en bra grund att stå på innan jag arbetar vidare med brudparet. Jag har under mina snart 6 år som bröllopskoordinator alltid haft otroligt nöjda brudpar som är glada och inspirerade efter deras bröllopskonsultation och varenda en har velat vara referens och tycker det är världens bästa start på planeringen.

Det passar både det stora 3-dagarsbröllopet med gigantisk budget såväl som den som vill göra ett kostnadseffektivt bröllop och få alla tips och knep på hr man håller budget, förhandlar och vad saker egentligen kostar. Jag brukar träffa brudparet 1-2 timmar och går igenom allt material (budgetlistor, checklistor med tidslistor, prioriteringslistor, leverantörstips, tips på texter för trycksaker, vad man ska tänka på, vad som ska göras när och mycket mer) och sedan får man givetvis med sig allt material hem för att kunna följa listorna i sin planering. Jag brukar kalla det en crash course i hur man planerar sitt drömbröllop.

Vi ses på NK!

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00