ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bröllopsyra

/

Jag har ju varit på NK en del i veckan och just nu visas Efva Attlings bröllopsklänningar i Ljusgården och de är så makalöst stilrena och vackra – jag är kär! Detta är något helt annat än det som funnits på marknaden innan.

Jag är helt kär i spetcapen och hade absolut köpt den om jag skulle giifta mig i år, men byxdressen kanske man kan ursäkta sig och köpa ändå? Trots att man är gift..

Bild från Attlings hemsida, hela kollektionen säljs på NK Personal Shopping

Nog om bröllop för idag va? Morgonen har spenderats med myslek med Charles på golvet här hemma och nu när han sover tänkte jag kura upp mig i soffan och slökolla på någon serie. Jag behöver lite vila i min kropp för veckan har varit hektisk och huvudvärken exploderade igårkväll. Tack för alla era fina kommentarer förresten, som vanligt! Jag ÄR ju en känslomänniska i mig själv så att det gör så ont i mig när min son gråter är inte överraskande, jag har alltid tagit in andras känslor i min kropp direkt och med min efterlängtade, älskade lilla son är det inget undantag såklart. Jag vill ju att ska slippa panikgråta om det går, vi backar til 20-30 minuters promenader/ ärenden i området igen.

Det är FREDAG mina vänner!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00