ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gunga inomhus

/

När det är såååå grått och tråkigt ute som det ändå faktiskt är idag så får man gunga inomhus istället. Denna ursnygga svarta gungan fick Charles på sin barnvälsignelse av Mia och Martin och hade vi varit säkra på att vi skulle bo kvar här länge hade jag skruvat upp den i taket i vardagsrummet så snygg den är. Nu får den nöja sig med att hänga i dörrkarmen då och då när Charles vill gunga lite försiktigt i den.


Vi har flytta om sängen förresten i sovrummet som ni ser, inte för att det känns snyggt eller naturligt utan för att Charles sover så pass mycket i vår säng för tillfället och vobblar runt och då känns det otryggt när man sover själv med honom att inte ha någon kant. Nu ska vi bara klura på den där större sängen och hur sovrummet kan se ut nu när sängen står som den gör tillfälligt så det blir lite mer balans i rummet igen.

Och Charles spjälsäng och skötbord har ju fått flytta in på hans rum – eller del i rum som man kan säga eftersom andra halvan är mitt kontor fortfarande. Vi köpte en vikvägg eller vad man ska kalla det för att dela av det så länge. Ska visa sen när vi är klara med rummet, just nu är där rätt mycket kaos och Charles sover alla sina dagpass där och första lilla kvällspasset – sen kräver han att får ligga nära, nära oss så det får han såklart.

 Hur länge höll era barns seperationsfas på?

Jag har tagit sikte på en månad till för att inte ha för höga förhoppnignar, haha. 9 månader är någon magisk gräns har jag hört (eller var det 10? Ahhh, nej vi säger 9, haha!).

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00