ANNONS
PersonuppgifterCookies

Som ett ljus

/

Han sitter som ett litet ljus emellanåt med rak rygg och nyfiken blick i sina blå ögon. Idag fick det bli mörkblå body som matchar de där intensiva ögonen – och så isbjörnarna till såklart!

På tal om sömn, kan vi inte försöka hjälpas åt och dela med oss av tips på hur man orkar/överlever såna här tider när man väcks en gång i timmen? Tips, knep och genvägar – vill ni dela med er av det?

Jag kan börja – jag har verkligen försökt använda TV och skärm så lite jag bara kunnat och begränsat det till bil, flyg och när det är panikskrik mitt i natten om inget annat funkat – och jag måste säga att det har såklart försvårat min mammaledighet mer än hur andra som bara haft på tv:n lite avslappnat har haft det. Men nu, efter över en månad av att C är vaken hela kvällarna och jag väcks en gång i timmen minst på nätterna då känner jag att jag är på överlevnadsmood – och då säger jag bara släpp alla krav på dig själv, alla duktighetsgrejer och alla förbud och regler du satt upp för att du läst vad som är mest korrekt någonstans för ditt barn.

Du är också viktig – du måste orka för att sitt barn ska må bra. Alltså säger jag hej till Barnkanalen för att ge mig själv ett break att äta frukost i lugn och ro, det är helt plötsligt mysigt med morgon med C när jag släppte TV-kravet för en stund. Så när man är på sparlåga – gör undantag av alla regler och slappna av och ta lättaste vägen möjligt. Det är mitt tips.

Ni då?

43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00