ANNONS
PersonuppgifterCookies

När allt är upp och ner

/

Jag känner mig ledsen i hela kroppen idag med, tisdagens flash back satte sig verkligen hårt och ovanpå det så drog jag ner levaxinet drastiskt och känner av effekten rejält. Läste nu att många blir rekommenderade att trappa ner långsamt men det sa inte min sköterska så nu undrar jag om det är därför jag känner av det så extremt? Ska till läkaren 8 september iaf!

Sen har min lilla filur Charles gett sig in i tredje utvecklingsfasen och allt vad mat, sömn och gråt är upp och ner. Är bara en kort period så bara att försöka ge honom det han vill ha så är vi nog snart igenom det. 

Läser boken parallellt, så himla spännande hur väl allt stämmer!


Den här ledsamheten hoppas jag går över snart hörreni, gråten ligger liksom utanpå skinnet precis hela tiden. Precis som i mitten på graviditeten, märklig känsla!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00