ANNONS
PersonuppgifterCookies

Så firade vi vår 3-åriga bröllopsdag

/

Igår var helt fantastiskt!! Vi åt långfrukost, hade en stranddag i solen (jag fick badat!) och på kvällen kom mamma och pappa och passade Charles för första gången så vi kunde gå ut på egen dejt. (Vi har ju varit ute på lunch en gång under Charles sovpass förstås men detta var riktig dejt och det var hur romantiskt och pirrigt som helst!)  Jag har varit lite orolig för hur det skulle gå iom att Charles gått igenom ett ”leap” och därmed varit mammig men så fort min mamma kom hit sken han upp som en sol mot sin mormor. Så himla fint att se, vi har ju bott med dem hela sommaren så det vore väl konstigt annars!

Så vi gick ut och åt på Sturehof och hade världens pirrigaste dejt. Och det gick hur bra som helst här hemma där Charles, han trivdes som fisken i vattnet.

Frukost och vår bröllopshelg på film


Present-time! Jag gav ett skärp och ett smyckeskrin i läder som han kan ha alla sina manchettknappar i istället för att leta varje gång. Och jag fick en korthållare nu när jag inte använder handväskan och plånboken så mycket och ert orange nagellack. Love it!


Promenad ner till Karlberg. Jag hade vitt på mig, har alltid det på vår bröllopsdag.


Sen blev det sol, bad och mys hela dagen! Mest i tältet såklart.


Sen kom nannyn (mamma och pappa) så vi kunde ha dejt på balkongen som start. 


Jag tryckte på mig min vigselring, har fortfarande för svullna fingrar för mina ringar så jag får i den jag fick på vår första bröllopsdag istället som är tunnare och lite större men igår satte jag till vigselringen för en kväll. Har saknat den!


Sen tog vi en Uber till Sturehof där vi satt på uteserveringen och åt skaldjursplatå och drack champagne, hurra!


Vi smsade hem och kollade läget stup i kvarten såklart men vi njöt av att fira och prata och äta gott bara vi två. En perfekt avslutning på bröllopsdagen!


Sen åkte vi hem igen kvickt som attans (var borta 3h allt som allt) och såg en trygg liten Charles ligga och sova hos sin mormor och morfar! 

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00