ANNONS
PersonuppgifterCookies

3-årig bröllopsdag

/

Idag firar vi 3-årig bröllopsdag, helt galet! För tre år sedan gav vi varandra våra egenskrivna löften och sa ja till att leva resten av livet tillsammans no matter what… I slutet av vår bröllopsfilm frågade fotografen var vi tror vi befinner oss om 5 år och då grät vi och sa att vi hoppad att vi är fler. Jag hade fått informationen under våren att mina värden var dåliga och att vi nog behövde hjälp den dagen vi ville bli gravida och även om vi bestämde oss för att inte tänka på det beskedet under det året så var det såklart svårt! Redan under bröllopsresan fick vi lyfta funderingen kring barn igen… Men nu, redan 3 år senare är han här!! Vår lilla Charles, vi är tacksamma för vårt mirakel!

Hur som helst, jag drog även i år fram alla tavlor, löften, Eiffeltornet som vi hade i photobooth och äter frukost i min Bride-kimono och slöja!


Rickard kom hem med en massa blommor igår, han vet att jag helst binder buketten själv så han köper snittblommor och låter mig binda – ovan ser ni årets bukett!

Nu ska vi äta frukost på balkongen, avge löftena till varandra igen och jag har tre små paket med tema ”läder” till Rickard… (1 år är bomull, 2 år är papper och 3 år är läder!)

Så, medan jag firar bröllopsdag med mina två grabbar såt kan ni som vill tjuvkika in på hur vår bröllopsdag såg ut för exakt tre år sedan…

På förmiddagen 4-8-12

När jag klädde på mig 4-8-12

När jag och Rickard träffades för första gången 4-8-12

Vår fantastiska vigsel 4-8-12

På kyrktrappan 4-8-12

Lemonadminglet 4-8-12

Brudskålen 4-8-12

Fotograferingen 4-8-12

Bistro Kajson 4-8-12

Photobooth 4-8-12

Bröllopstårtan under bar himmel och nattklubben 4-8-12

Nu har ni att läsa idag, så kan jag checka ut i lugn och ro. Ikväll blir det skaldjursplatå på B.A.R och imorgon är vi tillbaka igen! Ha en underbar 4 augusti mina vänner!

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00