ANNONS
PersonuppgifterCookies

För tre år sedan laddad vi upp

/

Godmorgon vänner! Idag vaknar jag och Charles själva då Rickard stack iväg tidigt med Mike för att spela golf på Ullna… Jag ska på efterkontroll vid halv elva så Charles får följa med, hamnade dock helt snett i hans matschema så nu ligger jag i sängen och klurar på hur vi ska lösa det… Hrmm…

Idag är det dessutom uppladdning inför vår bröllopsdag imorgon, det är 3 år sedan vi gifte oss!! Helt galet att vi firar vår treåriga bröllopsdag med en liten son – äntligen!

Så får tre år sedan idag höll vi Småländsk afton i mammas och pappas trädgård. Vi hängde upp rislampor, hyrde in småbord och vita dukar, grillade korv från Smålands chark och bjöd på Smålands-öl såklart! Dessutom hade jag rullat strutar av småländska tidningar som man fick pommes i, de var nog populärast ändå! (Vi höll ju hela bröllopshelgen i Skåne men min man är från Småland – därav temat! Men Felix-ketchupen och andra tillbehör fick komma från Eslöv, någon måtta får det vara!)

Foto Dayfotografi

Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på vår bröllopshelg… Det vad så fint, soligt och kärleksfull stämning hela helgen!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00