ANNONS
PersonuppgifterCookies

Good Enough-dag

/

Freeeedaaag!!

Och vilken mysig fredag jag ska ha, idag får jag nämligen träffa en grupp otroligt kloka kvinnor som jag har förmånen att få sitta ner med en eller två gånger per år och samla tankarna tillsammans med. Vi träffades genom underbara Elizabeth som satte ihop en grupp kvinnor till en testgrupp för hennes vidarekurs från boken Good Enough. Under tre dagar lärde vi känna varandra när vi berättade högt och lågt, utmanade oss själva och jobbade stenhårt för att landa i uttrycket Good Enough. Jag läste Elizabeths bok under en USA-resa i början av 2010 och den förändrade faktiskt mitt liv på många sätt, det var under samma resa jag fick en kick i baken och skrev ner min affärsidé på små lappar och vågade börja prata högt om att jag kanske ville starta eget… Det gjorde jag senare under samma år – och i år firar jag 5 år som egenföretagare! Hurra!

Hur som helst så behöll vi kontakten med varandra i gruppen och ses nu en eller två gånger per år för avstämning, en slags nutidsanalys av sitt liv, var man är, hur man mår och vad man kan göra för att förbättra sitt liv ännu lite mer. Vi ses alltid hemma hos Elizabeth och det blir skratt och gråt och vi tar med oss utmaningar till nästa träff (förra gången vi satt ner var min hemläxa att jag och Rickard skulle sätta oss ner och BESTÄMMA var vi skulle bo istället för att fortsätta vänta och hoppas på att bli gravid och bo kvar i vår lilla lägenhet jag hade haft panik på i 1,5 år. Antingen skulle vi köpa större lägenhet med balkong i Stockholm eller så skulle vi köpa hus i Skåne – oavsett skulle vi ta beslutet och genomföra det utan att vi kunde veta hur framtiden såg ut med jobb och barn… Så en av de första soliga dagarna under 2014 satt vi i måååå-åååå-åååånga timmar på en bänk nere vid Karlbergsskogen och diskuterade och funderade.

Ingen av oss visste riktigt vad vi ville men till slut togs beslutet att nu jävla köper vi en större lägenhet i Stockholm och i juli flyttade vi in här hemma! SOM VI TRIVS!).

Ett av Elizabehts gamla kontor där vi brukar mysa upp i fåtöljerna, det är ungefär så här det ser ut när vi alla kurar ihop oss i varsin fåtölj och oftast hoppar någon av hundarna upp och gosar loss…

Men först ska jag till barnmorskan och göra nya tester, det såg ju okej ut i tisdags men hade stuckit iväg liitie så nu ville min barnmorska kolla mig inför helgen med. Jag tycker det känns likadant och har inte blivit värre så jag hoppas att det syns på proverna!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00