ANNONS
PersonuppgifterCookies

Babynest/ sovpöl

/

Igår kom ett paket med lite grejor vi köpte i helgen. Vi har spanat in några babynest ett tag och det finns ju så många duktiga som syr och fixar som vi var lite sugna på att köpa men till slut föll ändå valet på NG Babys fina ”sovpöl” som matchar skötbädden vi köpte så fint. Detta kommer finnas i vårt sovrum och blir en del av vår inredning så det kändes fint att det både matchade Mr Mini och oss!

Vi köpte även ett litet bäddsett till spälsängen men det blir ju först när han växt ur babynestet, tyckte det var en fin tanke att fortsätta i samma färgspråk så han känner igen sig när han flyttar över till stora sängen utan babynestet. Där finns ju hur mycket fint till som man vill köpa loss från denna kollektionen men jag tror vi ska blanda upp med vitt spälsängskydd och lite milda gråa toner för att inte bli helt vimmelkantiga i sovrummet.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00