ANNONS
PersonuppgifterCookies

Skötväska eller vanlig väska?

/

Det är så mycket tankar som snurrar nu kring små detaljer inför Mr Minis ankomst, inget jag stressar speciellt mycket över utan mer fnurlar på och kikar runt efter… En sån grej är ju t ex det här med skötväska som verkar vara en het potatis det med. Behöver man verkligen en regelrätt skötväska? Eller kan man hitta en snygg väska och lägga i en skötbädd som man köpt separat, t ex Färg & Forms fina med de små molnen på…

Jag tycker inte det finns några snygga skötväskor och då funderar jag ju på varför man egentligen ska ha en regelrätt skötväska istället för en ”vanlig”? Det jag gissar är viktigt för oss är:

– Axelbandsrem så man kan slänga den över sig när man ska bära saker

– Att vi får plats med skötbädd, blöjor, ombyte osv osv – att allt får plats helt enkelt

– Sen om olika fack hjälper eller man ändå bara slänger i allt i en hög och rotar runt vet jag inte. Olika fack är ju smart i tanken men i praktiken känner jag både en och två mammor som ändå rotar runt och letar eftersom de inte lägger allt disciplinerat i olika fack varenda gång….

– Man får ju inte hänga skötväskor över vagnen på de flesta vagnar – visste ni det? Sen har jag sett att många gör det ändå och vi har fått krokar att fästa väska på vagnen om vi skulle få för oss att göra det, men på de flesta ska den faktiskt ligga under i vilket fall för säkerheten…

1099kr för denna från Skip Hop – vad gör den mer magisk än en vanlig väska med skötbädd i?

Även denna från Skip Hop, 1099kr

Nu snackar vi lyx! 3495kr från GlamMom i äkta skinn.

Klassikern deisgnad av Camilla Lundsten for Littlephant för 1495kr

Silver Cross kostar 1299kr och kan köpas här.

Eeeeeelller så köper man en vanlig väska och fyller den med skötbädd, flaskhållare, barnvagnskrokar och ser till att där finns axelrem?

Väska med 3 innerfack från HM för 299kr

Alla erfarna – hit me med tips och råd!

23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00