ANNONS
PersonuppgifterCookies

BB Stockholm

/

God morgon mina vänner! Hur mår ni idag?

Idag är en spännande dag för mig, dels för att jag börja morgonen på BB Stockholm där min barnmorska skrivit upp mig på en morgonkurs kring mat, träning och hälsa under graviditeten. Den är nu 08-09 och det ska bli spännande att höra deras inställning kring allt. Ni som är gravida och längre fram än jag eller ni som redan varit gravida – hur gjorde ni? Gick ni på allt som erbjöds eller struntade ni i det? Vet att många har helt olika inställning till sånt här. Eller köpte ni kanske till en massa extra kurser? Berätta!

Jag har inga nära vänner (förutom Zandra som ju tyvärr bor nere i KöpenDanmark) som varit gravida så jag är helt ny och lost på det här och behöver alla tips och råd ni sitter inne på. Och jag är SÅ nyfiken på hur olika människor tänker.

Det fina halsbandet med bjällra i fick jag av Frans som jag höll namngivningen förr. Bjällran ska lugna Mini och eftersom barn tydligen känner igen ljud så ska den vara bra även efter graviditeten. Cool tanke att Mini nu börjar höra oss och kan känna igen våra röster sen!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00