ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hur man firar 2-årig bröllopsdag…

/

Hej hopp och hallå där!

Så var vardagen igång igen och vi kickstartade med ett läkarbesök, min kropp har mått lite si och så i sommar och senaste attacken var ju av en helt ny, märklig karaktär! Eller om det var de starka medicinerna som rörde till det, vi får se nästa gång helt enkelt.. Annars så ska vi försöka sakta ta oss tillbaka till någon slags vardag här, Rickard började jobba idag igen och jag fortsätter på halvdag jobb och halvdag semester så gott jag kan tror jag… Just nu sitter jag i telefonkö till Skatteverket, tjoho!

Hur som helst, igår firade vi ju 2-årig bröllopsdag och vi började dagen med kaffe i pappersmugg i sängen och lite mysig musik från våra bröllopslistor. (Kaffe i pappersmugg eftersom det var papper vi firade i år såklart!) Sen dök det visst upp lite bröllopspresenter i sängen, vi ville verkligen fira varandra i år igen. Jag har världens bästa make och jag ville skämma bort honom i det oändliga i år… Så det gjorde jag, nästan…

Alla goda ting är 3 så Rickard fick 3 orange boxar.. Först ut var den i papper, huvudpresenten i år… Det var en orange pappersbox med ett papper i helt enkelt. Men inte vilket papper som helst, det var hans intyg på att han numera är LORD RICKARD KAJSON. Jajemen, jag köpte honom en Lord-titel som vi skämtat om hela sommaren och han blev både lite chockad och stum samtidigt som han började läsa. Sen skrattade vi hysteriskt över mitt påhitt. Så numera kan vi referera honom till ”The Lord” bara helt enkelt… I de andra två boxarna låg det, som ni säkert misstänker, vackra presenter från Hermés… Kunde inte låta bli att köpa en näsduk när jag redan hade köpt slipsen, en Lord måste ju vara sitt stiligaste jag! Själv fick jag också ett papper, ett kärleksbrev som var det vackraste jag någonsin läst. Jag grät så hela sängen blev blöt så fina ord min man skrev till mig och om mig… TACK! Och sen öppnade jag ett lite NK-paket också med ett helt fantastiskt halsband från Drakenberg Sjölin.

Därefter hoppade vi in i bilen och körde ut till Grand hotell Saltsjöbaden för frukost i Franska matsalen, otroligt mysig start på dagen! Och The Lord passade ju bra in i den miljön.. Sedan spatserade vi ut till kallbadhuset och la oss till rätta för att sola och bada hela dagen – vilken dag vi fick! Vattnet var kristallklart och räksallade god. Vi körde inte hem förrän vid fem igen och då väntade kaffe på balkongen innan vi bytte om inför kvällens middag…

Och eftersom vi är lite franska av oss när vi är så här nostalgiska så hade vi bokat bord på Mr French nere vid vattnet i Gamla Stan… Där beställde vi in Skaldjursplatå och champagne och smaskade i oss hela kvällen lång! Allt var supergott och när Uber-bilen kom och hämtade oss för att köra hem var vi trötta, mätta och jag hade till och med fått i mig en Creme brulée till dessert. (Samma som vi hade på vårt bröllop) Så när vi kom drack vi vatten och tittade på våra bröllopsfilmer, några tal (Farfars var favoriten som vanligt!) innan vi somnade gott i värmen!

Slutet gott, allting gott… Hade man hoppats på! MEN, där låg 6 små läckra blåmusslor på vår platå trots att vi hade berättat att jag var allergisk och att vi därför inte tog dem. Men, dumma som vi var tänkte vi att det spelar väl ingen roll, de har väl inte blandats direkt med det andra och Rickard kunde ju äta alla! Så det gjorde han, jag så mycket som rörde inte ens en mussla! Och ändå vaknade jag inatt och började kräka – jag är nog SUPERALLERGISK och måste lära mig att ta det på allvar. För FY vilken tråkig natt det blev för mig, en skaldjursplatå vill man inte ska vända sig i magen kan jag säga! Så idag är jag rätt sliten i kroppen och har inte så mycket sömn i knoppen tyvärr… Får ta en eftermiddagslur kanske!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00